Blogi

Kuinka paljon pinnan kunnostaminen maksaa?

Jos suunnittelet liiketilasi tai kotisi pintojen kunnostamista, kustannukset riippuvat muutamista tekijöistä. Hankkeen koko, käytettyjen materiaalien tyyppi ja työn monimutkaisuus vaikuttavat kaikki lopullisiin kustannuksiin. Seuraavaksi kerromme muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä pintaremonttihankkeen budjetoinnissa.

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on työstettävän alueen koko. Jos kunnostat vain pienen osani, kustannukset ovat pienemmät kuin jos teet täydellisen remontin. Myös käyttämäsi materiaalityyppi vaikuttaa hintaan. Jos päätät käyttää korkealuokkaisia materiaaleja, kustannukset ovat korkeammat kuin jos käytät edullisempia vaihtoehtoja. Lopuksi työn monimutkaisuus vaikuttaa hintaan. Jos pinnan kunnostaminen edellyttää laajoja töitä, se on kalliimpaa kuin yksinkertainen uudelleenmaalaus. Pidä nämä tekijät mielessäsi, kun budjetoit pintaremonttihankettasi. Kun otat kaikki nämä tekijät huomioon, saat tarkan arvion siitä, kuinka paljon kotisi pintojen palauttaminen maksaa.

Pintava-palvelun ostaminen on turvallista

Tiedät kustannukset täsmälleen etukäteen. Pintava-tuotteet on jaettu neljään eri hintaryhmään, joista löydät varmasti tarpeisiisi sopivan Pintava-ratkaisun. Tulos on luonnollisen näköinen niin, ettei sitä tunnista muoviksi edes läheltä katsottaessa. Kaiken kukkuraksi Pintava on perinteistä remonttia selvästi edullisempi vaihtoehto. Esimerkiksi yhden hotellioven pinnoittamisen kustannukset ovat vain noin 10 % uuden oven hankintahinnasta. Pintava ei ole hintava! 

julkaistu 5.12.2022

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pian!

Laitetaan paikat uuteen uskoon. Nopeasti ja edullisesti.

Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Voi ei. Jokin meni vikaan!

Tai soita meille
020 780 9370

Pintava remontti illman remonttia

Kellokukantie 4, 01300 VANTAA
p. 020 780 9370
myynti@pintava.fi

design Weistämö Oy