Materiaalit

Pintava yksiväriset

Miltä kuulostaisi värin lisääminen sisustukseen ilman suuria remontteja tai kalusteiden uusimista? Yksiväristen pinnoitteiden joukosta löytyy monta erilaista vaihtoehtoa kiiltäväpintaisista mattapintoihin. Yksiväriset sisustuskalvot sopivat myös loistavasti tehosteena muiden kuosien kanssa.

Katso oheisesta linkista mallit

Yksiväriset

Pintava puu ja marmori

Haluatko lisätä tyylikästä puuta tai marmoria yrityksesi sisustukseen ilman suuria töitä ja tehdä pintaremotin helposti? Puu ja marmori sisustuskalvojen valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja aina tummasta vaaleaan sävyyn. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kalanruotokuvio tai mattapintainen vaalea marmori?

Katso oheisista linkistä mallit

Pintava metalli ja luonnonkivi

Etsitkö teollista ilmettä sisustukseen? Metallipinnoitteidemme valikoimasta löytyy esimerkiksi ylellisiä kullan sävyjä. Luonnonläheisempää tyyliä kaipaavalle luonnonkivi pinnoitteiden valikoima on loistava vaihtoehto. Miltä kuulostaisi uusi seinäpinta tummasta graniitista?

Katso oheisista linkistä mallit

Pintava glitter, nahka ja kangas

Erilaiset kangaskuosit ovat loistava tapa erottua joukosta. Ne eivät ainoastaan näytä pehmeiltä vaan myös tuntuvat siltä. Jos kangas ei riitä, niin tutustu nahkapintaisten sisustuskalvojen valikoimaamme.  Säihkettä kaipaaville glitteri valikoiman pinnoitteet ovat loistava vaihtoehto. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi näyteikkunoiden sisustukseen.

Katso oheisista linkistä mallit

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä nyt heti!

Laitetaan paikat uuteen uskoon. Nopeasti ja edullisesti kiinteään hintaan.

Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Voi ei. Jokin meni vikaan!

Tai soita meille
020 780 9370

Pintava remontti illman remonttia

Kellokukantie 4, 01300 VANTAA
p. 020 780 9370
myynti@pintava.fi

design Weistämö Oy